יום רביעי, 1 באפריל 2015

פטריות ממולאות באגוזים וגבינות - טעים!

פתרון מעולה לארוחת ערב טעימה ודלת פחמימות.

מצרכים:
פטריות פורטובלו (אני השתמשתי ב - 3 גדולות)
למלית -
חופן אגוזי מלך קצוצים (דפקתי עם המועך של הפירה)
כ-4 כפות שמנת מתוקה/ קרם פרש (אני ערבבתי קרם פרש עם שמנת, אפשר גם להשתמש רק בשמנת)
גבינה בולגרית מפוררת,  לפי הטעם
גבינה קשה מגוררת - לפי הטעם (אני השתמשתי בצ'דר, אבל כל גבינה קשה, רצוי מעט חריפה תעבוד פה מצויין).
מעט מלח

הכנה

מסירים מהפטריות את הרגליים שלהן.
מערבבים את כל חומרי המלית.
אפשר להוסיף למלית את רגלי הפטריות קצוצות (אני שכחתי).
ממלאים את הפטריות במלית, מכסים בנייר כסף ולתנור בחום של 200 מעלות לכחצי שעה.
מסרים את נייר הכסף ומשאירים בתנור ל - 10 דקות נוספות להשחים.

טעים!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה