יום רביעי, 8 באפריל 2015

בשר מוקפץ מהיר

אז אחרי שכשלתי בפסח (חופשה + מדורה = תפוחי אדמה...), חוזרת עכשיו לשגרה.
ומה עושים כשרעבים בצהריים ואין שום דבר במקרר?

בשר מוקפץ מהיר:
כחצי קילו רצועות בשר להקפצה של "בשר אדום" (יקר רצח, אבל זמין בסניפי שופרסל ליד הבית), או עדיף - בשר שווארמה או כל רצועות בשר שמן אחר.
חצי גמבה גדולה, או גמבה קטנה
חבילת פטריות
תבלין לשווארמה

הכנה:
מטגנים את הבשר במעט שמן זית
מוסיפים רצועות גמבה ופטריות מערבבים מעט ומנמיכים את האש
מוסיפים תבלין שווארמה ומערבבים היטב
אם צריך, אפשר להוסיף מעט מים
ממשיכים לבשל על אש קטנה 5-10 דקות וזהו - מוכן!

אוכלים עם סלט חסה וזאת ארוחת צהריים משביעה וטעימה, והכי חשוב - דלת פחמימות...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה