כשבא משהו מתוק..
חומרים:
חמאת קוקוס (לא שמן קוקוס- חמאת קוקוס! להשיג בחנויות טבע)
שוקולד 100%
חמאת בוטנים (עדיף עם שברי בוטנים)
ממתיק סוכרלוז נוזלי
הכנה:
ממיסים בסיר קטן על אש נמוכה 50 גר' שוקולד עם כ - 4 או 5 כפות חמאת קוקוס וממתיק לפי הטעם.
שופכים כף אחת לכל שקע בתבנית פרלינים מסיליקון.
למקרר עד שמתקשה.
מוצאים מהמקרר ושמים כפית חמאת בוטנים לכל פרלין, מכינים תערובת חמאת קוקוס-שוקולד נוספת (זהה לשלב הראשון) ומכסים מעל חמאת הבוטנים.
שוב למקרר, ומשם ישר לבטן (יש מצב שבשלב הזה כבר לא ישאר מה להכניס למקרר).
* אפשר גם לחסוך את הבוג'רס עם חמאת הבוטנים, ופשוט למזוג ישר את התערובת השוקולדית לתבנית בלי שום מילוי.
מצויין גם בתור ארוחה קטנה לפני אימון או בתור ארוחת בוקר. 2-3 פרלינים כאלה הצליחו להחזיק אותי סבבה עד 14:00...
ועצה חשובה - להחזיק בפריזר ולהוציא חצי שעה לפני שאוכלים.
אם מחזיקים במקרר אז הכל ישאב תוך פחות מיום ותגידו שלום לדיאטה הקטוגנית שלכם...
המתכון בהשראת "בלוג דל פחמימות" המעולה >
http://www.carbfree.co.il/?p=278
חומרים:
חמאת קוקוס (לא שמן קוקוס- חמאת קוקוס! להשיג בחנויות טבע)
שוקולד 100%
חמאת בוטנים (עדיף עם שברי בוטנים)
ממתיק סוכרלוז נוזלי
הכנה:
ממיסים בסיר קטן על אש נמוכה 50 גר' שוקולד עם כ - 4 או 5 כפות חמאת קוקוס וממתיק לפי הטעם.
שופכים כף אחת לכל שקע בתבנית פרלינים מסיליקון.
למקרר עד שמתקשה.
מוצאים מהמקרר ושמים כפית חמאת בוטנים לכל פרלין, מכינים תערובת חמאת קוקוס-שוקולד נוספת (זהה לשלב הראשון) ומכסים מעל חמאת הבוטנים.
שוב למקרר, ומשם ישר לבטן (יש מצב שבשלב הזה כבר לא ישאר מה להכניס למקרר).
* אפשר גם לחסוך את הבוג'רס עם חמאת הבוטנים, ופשוט למזוג ישר את התערובת השוקולדית לתבנית בלי שום מילוי.
מצויין גם בתור ארוחה קטנה לפני אימון או בתור ארוחת בוקר. 2-3 פרלינים כאלה הצליחו להחזיק אותי סבבה עד 14:00...
ועצה חשובה - להחזיק בפריזר ולהוציא חצי שעה לפני שאוכלים.
אם מחזיקים במקרר אז הכל ישאב תוך פחות מיום ותגידו שלום לדיאטה הקטוגנית שלכם...
המתכון בהשראת "בלוג דל פחמימות" המעולה >
http://www.carbfree.co.il/?p=278
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה