זה התחיל בתור ניסיון כושל ליצור פנקייק גבינה דל פחמימות, והסתיים בדייסה עשירה, מתוקה וטעימה לאללה. מתאימה לארוחת בוקר משביעה ודלת פחמימות.
חומרים:
150 גר' שקדים טחונים (קמח שקדים)
500 גר' גביה 9%
2 ביצים
מעט תמצית ווניל
ממתיק לפי הטעם (אני השתמשתי בסוכרלוז נוזלי)
הכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה (אפשר עם כף רגילה, לא צריך מיקסר).
מחממים מעט חמאה במחבת או בסיר, שופכים את הבלילה כשהחמאה רותחת, מביאים לרתיחה תוך בחישה מדי פעם, ואח"כ מנמיכים את האש ומבשלים עוד כמה דקות - וזהו הדייסה מוכנה!.
פחמימות:
שקדים: 31 גר'
גבינה: 15 גר'
=======================================
סה"כ 46 פחמימות לכמות יפה שמספיקה ל - 3-4 מנות משביעות.
בתיאבון :-)
חומרים:
150 גר' שקדים טחונים (קמח שקדים)
500 גר' גביה 9%
2 ביצים
מעט תמצית ווניל
ממתיק לפי הטעם (אני השתמשתי בסוכרלוז נוזלי)
הכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה (אפשר עם כף רגילה, לא צריך מיקסר).
מחממים מעט חמאה במחבת או בסיר, שופכים את הבלילה כשהחמאה רותחת, מביאים לרתיחה תוך בחישה מדי פעם, ואח"כ מנמיכים את האש ומבשלים עוד כמה דקות - וזהו הדייסה מוכנה!.
פחמימות:
שקדים: 31 גר'
גבינה: 15 גר'
=======================================
סה"כ 46 פחמימות לכמות יפה שמספיקה ל - 3-4 מנות משביעות.
בתיאבון :-)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה